Een spel dat nooit eerder werd gespeeld

Wat je moet weten

Wanneer? 
 
Zaterdag 5 november 2016. 
 
Elk team wordt verwacht bij het vertrekpunt om 18u30 stipt! OPGEPAST: dat is verschillend van de vorige jaren, toen elk team vooraf een verschillend startuur kreeg.
 
 
Aantal personen per team?
 
Elk team moet bestaan uit exact 4 personen. Het spel is zodanig opgemaakt dat het niet mogelijk is om met een ander aantal personen per team deel te nemen. Ingeschreven teams die niet op het afgesproken uur en met exact 4 deelnemers op de vertrekplaats aanwezig zijn, zullen niet kunnen deelnemen*.
 
 
Vertrek- en aankomstpunt: 
 
De vertrekplaats zal zich ergens in Brakel bevinden. De exacte plaats wordt later gecommuniceerd aan de ingeschreven teams.  
 
 
Inschrijven: 
 

Helaas zijn alle beschikbare plaatsen voor deze editie al ingenomen. Maar niet getreurd! Vul het formulier op deze pagina in en dan kom je terecht op onze reservelijst. Indien andere teams nog annuleren, dan nemen we contact met je op. Je komt ook ineens in ons adressenbestand terecht, zodat je voor de volgende edities als eerste op de hoogte gesteld wordt! 

 
 
Prijs: 
 
Deelname kost 15 euro per persoon. 
 
 
Benodigdheden: 
 
  • Fluovest (!!! Verplicht voor elke deelnemer !!!) **
  • Kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden
  • Stevige wandelschoenen die vuil mogen worden
  • Zaklamp
  • Stylo
  • Minimaal 1 smartphone met mobiele internetverbinding per team. Op die smartphone installeer je het best de app 'Google Maps' of iets gelijkaardigs.
  • De teamleider moet zijn gsm bijhebben. 
 
 
Over het spel: 
 

Elk team bestaat uit 4 personen. Van op het vertrekpunt wordt elk team weggebracht om gedropt te worden op een onbekende plaats. Elk team krijgt dezelfde opdrachten en moet zich aan de hand daarvan proberen te onderscheiden van de andere teams. Het winnende team zal op het einde in de bloemetjes worden gezet. 

 

 

*Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. 

**Een deelnemer die betrapt wordt op het niet dragen van een fluovest, zorgt voor de diskwalificatie van zijn hele team. Die regel zal strikt worden toegepast. Geen enkele uitzondering zal worden toegestaan. 

Doorzoek de website